Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски

Основни податоци за Нигер

  • Жители: 20.860.548
  • Јеховини сведоци: 292
  • Собранија: 7
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 71.440