Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски
  • Областа Кунене (Намибија) — Јеховини сведоци ја нудат брошурата Запознај го Бог и живеј засекогаш на луѓе од племето Химба, кои зборуваат на јазикот хереро

Основни податоци за Намибија

  • Жители: 2.459.000
  • Јеховини сведоци: 2.448
  • Собранија: 44
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 1.004