Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски
  • Бајро дос Пескадорес, близу Мапуто (Мозамбик) — нудење на списанието Стражарска кула

Основни податоци за Мозамбик

  • Жители: 28.947.073
  • Јеховини сведоци: 56.192
  • Собранија: 1.175
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 515