Префрли се на текстот

Јеховини сведоци

Select language македонски
  • Џорџ Таун (Малезија) — проповедање на добрата вест за Божјето Царство

Основни податоци за Малезија

  • Жители: 31.500.000
  • Јеховини сведоци: 5.069
  • Собранија: 118
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 6.214