Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски
  • Паласио де бељас артес, Мексико Сити (Мексико) — Јеховини сведоци поучуваат од Библијата

  • Бетанја, Чиапас (Мексико) — нудење брошура што се темели на Библијата на цоцил јазикот

  • Паласио де бељас артес, Мексико Сити (Мексико) — Јеховини сведоци поучуваат од Библијата

  • Бетанја, Чиапас (Мексико) — нудење брошура што се темели на Библијата на цоцил јазикот

Основни податоци за Мексико

  • Жители: 128.766.500
  • Јеховини сведоци: 859.541
  • Собранија: 13.237
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 150