Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски
  • Биргу (Малта) — нудење на трактатот Каде има одговор на најважните прашања?

Основни податоци за Малта

  • Жители: 419.000
  • Јеховини сведоци: 747
  • Собранија: 8
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 561