Префрли се на текстот

Јеховини сведоци

Select language македонски

Основни податоци за Мартиник

  • Жители: 384.896
  • Јеховини сведоци: 4.809
  • Собранија: 65
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 80