Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски
  • Макао – нудење на списанието Стражарска кула во близина на некогашната црква Св. Павле

Основни податоци за Макао

  • Жители: 652.500
  • Јеховини сведоци: 329
  • Собранија: 5
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 1.983