Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски

Основни податоци за Мали

  • Жители: 18.145.967
  • Јеховини сведоци: 322
  • Собранија: 7
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 56.354