Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски
  • Скопје, близу Камениот мост — понуда на брошурата Твоето семејство може да биде среќно

Основни податоци за Македонија

  • Жители: 2.078.453
  • Јеховини сведоци: 1.310
  • Собранија: 24
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 1.587