Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски

Основни податоци за Црна Гора

  • Жители: 631.490
  • Јеховини сведоци: 271
  • Собранија: 5
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 2.330