Префрли се на текстот

Јеховини сведоци

Select language македонски
  • Рига (Латвија) — прикажување како се користи интернет-страницата jw.org

Основни податоци за Летонија

  • Жители: 1.935.800
  • Јеховини сведоци: 2.278
  • Собранија: 36
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 850