Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски
  • Градот Луксембург (Луксембург) — нудење на брошурата Добра вест од Бог! на плоштадот Клерфонтен

Основни податоци за Луксембург

  • Жители: 583.189
  • Јеховини сведоци: 2.108
  • Собранија: 32
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 277