Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски
  • Замокот на островот Тракај (Литванија) — понуда на брошурата Добра вест од Бог! на литвански јазик

Основни податоци за Литванија

  • Жители: 2.817.537
  • Јеховини сведоци: 3.056
  • Собранија: 46
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 922