Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски
  • Боконг (Лесото) — нудење на списанието Стражарска кула

Основни податоци за Лесото

  • Жители: 2.135.000
  • Јеховини сведоци: 4.019
  • Собранија: 89
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 531