Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски
  • Во близина на Монровија (Либерија) — Јеховини сведоци го нудат трактатот Живот во мирољубив нов свет

Основни податоци за Либерија

  • Жители: 4.615.222
  • Јеховини сведоци: 7.137
  • Собранија: 133
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 647