Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски
  • Хатон (Шри Ланка) — нудење брошура на жена што бере чај

Основни податоци за Шри Ланка

  • Жители: 20.810.816
  • Јеховини сведоци: 5.969
  • Собранија: 108
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 3.486