Префрли се на текстот

Јеховини сведоци

Select language македонски

Основни податоци за Кајмански Острови

  • Жители: 62.000
  • Јеховини сведоци: 257
  • Собранија: 3
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 241