Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски
  • Селото Даренги на островот Намае До (Јужна Кореја) — нудење на брошурата Запознај го Бог

  • Нонсан-ши (Чунгнам, Јужна Кореја) — споделување на библиската порака со една жена која зема храна од големи ќупови

  • Сеул (Јужна Кореја) — проповедање на прометно место

РАЗБУДЕТЕ СЕ!

„Ова е супер!“

Видеоклиповите достапни на jw.org го привлекуваат вниманието на наставници, педагози и други.