Префрли се на текстот

Јеховини сведоци

Select language македонски
  • Токио (Јапонија) — Сведочење на знаковен јазик со помош на интернет-страницата jw.org

СТРАЖАРСКА КУЛА — ИЗДАНИЕ ЗА ПРОУЧУВАЊЕ

Неочекуван подарок за Јапонија

Во Јапонија беше објавена една нова публикација со наслов „Библија — Евангелие според Матеј“. Што е карактеристично за неа? Зошто беше подготвена?

СТРАЖАРСКА КУЛА — ИЗДАНИЕ ЗА ПРОУЧУВАЊЕ

Зората самнува во „земјата на изгрејсонцето“

Куќите на тркала наречени „Јуј“ помогнале да се шири библиската вистина во Јапонија.