Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски

Основни податоци за Индија

  • Жители: 1.330.713.000
  • Јеховини сведоци: 44.861
  • Собранија: 624
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 29.663