Префрли се на текстот

Јеховини сведоци

Select language македонски
  • Тел Авив (Израел) — Проповедање на руски јазик на шеталиште

Основни податоци за Израел

  • Жители: 8.952.000
  • Јеховини сведоци: 1.707
  • Собранија: 30
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 5.244