Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски
 • Загреб (Хрватска) — Јеховин сведок нуди Стражарска кула на ул. Илица

 • Ровињ (Хрватска) — Јеховини сведоци ја нудат брошурата Добра вест од Бог!

 • Ровињ (Хрватска) — проучување на Библијата со помош на книгата Што навистина учи Библијата?

 • Загреб (Хрватска) — нудење на трактатот Каде има одговор на најважните прашања?

 • Загреб (Хрватска) — разговор за надежта од Библијата

 • Пула (Хрватска) — нудење на трактатот Што мислиш за иднината? во близина на стар римски амфитеатар

 • Ровињ (Хрватска) — Јеховини сведоци проповедаат за Божјето Царство

Основни податоци за Хрватска

 • Жители: 4.240.000
 • Јеховини сведоци: 5.335
 • Собранија: 64
 • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 795