Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски
  • Шау Кеи Ван (Хонгконг) — Јеховини сведоци го нудат списанието Разбудете се!

Основни податоци за Хонгконг

  • Жители: 7.346.700
  • Јеховини сведоци: 5.563
  • Собранија: 59
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 1.321