Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски
  • Купул (Гвинеја Бисао) — разговор за Библијата со еден земјоделец на португалски креолски јазик

Основни податоци за Гвинеја Бисао

  • Жители: 1.890.111
  • Јеховини сведоци: 163
  • Собранија: 3
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 11.596