Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски
  • Мерицо Пјер (Гуам) — понуда на брошурата Добра вест од Бог!

Основни податоци за Гуам

  • Жители: 159.358
  • Јеховини сведоци: 736
  • Собранија: 9
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 217