Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски
  • Плоштадот Монастираки во Атина (Грција) — нудење на списанието Разбудете се!

Основни податоци за Грција

  • Жители: 10.815.197
  • Јеховини сведоци: 28.773
  • Собранија: 370
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 376