Префрли се на текстот

Јеховини сведоци

Select language македонски

Основни податоци за Гваделуп

  • Жители: 403.544
  • Јеховини сведоци: 8.207
  • Собранија: 120
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 49