Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски

Основни податоци за Гамбија

  • Жители: 2.056.352
  • Јеховини сведоци: 262
  • Собранија: 4
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 7.849