Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски
  • Окатсут (Гренланд) — Разговор со локалното население на библиски теми

Основни податоци за Гренланд

  • Жители: 56.000
  • Јеховини сведоци: 169
  • Собранија: 5
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 331