Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски
  • Гургенијани (Грузија) — Нудење на брошурата Библијата — која е нејзината порака?

Основни податоци за Грузија

  • Жители: 3.720.400
  • Јеховини сведоци: 18.619
  • Собранија: 231
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 200