Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски

Основни податоци за Габон

  • Жители: 1.772.255
  • Јеховини сведоци: 4.499
  • Собранија: 50
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 394