Префрли се на текстот

Јеховини сведоци

Select language македонски
  • Стенли (Фокландски Острови) — проповедање од куќа до куќа

Основни податоци за Фокландски Острови

  • Жители: 2.910
  • Јеховини сведоци: 11
  • Собранија: 1
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 265