Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски

Основни податоци за Фиџи

  • Жители: 897.537
  • Јеховини сведоци: 3.098
  • Собранија: 79
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 290