Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски
  • Селото Тис Абај (Етиопија) — нудење брошура на амхарски јазик

Основни податоци за Естонија

  • Жители: 99.391.000
  • Јеховини сведоци: 10.277
  • Собранија: 220
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 9.671