Префрли се на текстот

Јеховини сведоци

Select language македонски
  • Барселона (Шпанија) — Јеховините сведоци во овој град проповедаат на англиски, арапски, каталонски, урду, француски и шпански јазик

  • Агаете (Канарски Острови, Шпанија) — нудење на брошурата Добра вест од Бог!

  • Барселона (Шпанија) — Јеховините сведоци во овој град проповедаат на англиски, арапски, каталонски, урду, француски и шпански јазик

  • Агаете (Канарски Острови, Шпанија) — нудење на брошурата Добра вест од Бог!

РАЗБУДЕТЕ СЕ!

Во посета на Шпанија

Шпанија е земја со голема разноликост — и во однос на природните убавини и во однос на населението. Таа е најголемиот производител на маслиново масло во светот.