Префрли се на текстот

Јеховини сведоци

Select language македонски
  • Чамбо (Еквадор) — Нудење брошура на јазикот кичуа

Основни податоци за Еквадор

  • Жители: 16.626.000
  • Јеховини сведоци: 92.752
  • Собранија: 1.074
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 179