Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски

Основни податоци за Доминика

  • Жители: 73.000
  • Јеховини сведоци: 437
  • Собранија: 10
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 167