Префрли се на текстот

Јеховини сведоци

Select language македонски
  • Ебелтофт (Данска) — нудење на трактатот Кој е клучот за среќно семејство?

Основни податоци за Данска

  • Жители: 5.760.694
  • Јеховини сведоци: 14.669
  • Собранија: 175
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 393