Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски
  • Росток (Германија) — пренесување охрабрувачки мисли од Библијата на пристаниште

  • Марбург (Германија) — пренесување на библиската порака на надеж во близина на бегалски камп

  • Франкфурт (Германија) — разговор за мудрите совети кои се наоѓаат во Библијата

Основни податоци за Германија

  • Жители: 82.175.684
  • Јеховини сведоци: 165.624
  • Собранија: 2.159
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 496