Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски
  • Прага (Чешка) — проучување на Библијата со помош на книгата Што навистина учи Библијата?

  • Прага (Чешка) — Јеховини сведоци ја споделуваат библиската порака која дава надеж

  • Прага (Чешка) — проучување на Библијата со помош на книгата Што навистина учи Библијата?

  • Прага (Чешка) — Јеховини сведоци ја споделуваат библиската порака која дава надеж

Основни податоци за Чешка

  • Жители: 10.564.866
  • Јеховини сведоци: 15.594
  • Собранија: 222
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 677