Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски
  • Буеја (Камерун) — Јеховин сведок проповеда на берачка на чај близу планината Камерун

Основни податоци за Камерун

  • Жители: 24.071.647
  • Јеховини сведоци: 41.721
  • Собранија: 399
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 577