Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски
  • Близу вулканот Калбуко (Чиле) — пренесување на библиската надеж за вечен живот во рајот на Земјата

  • Валпараисо (Чиле) — Јеховини сведоци споделуваат библиски мисли со една жена

  • Близу вулканот Калбуко (Чиле) — пренесување на библиската надеж за вечен живот во рајот на Земјата

  • Валпараисо (Чиле) — Јеховини сведоци споделуваат библиски мисли со една жена

Основни податоци за Чиле

  • Жители: 18.191.884
  • Јеховини сведоци: 76.915
  • Собранија: 979
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 237