Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски
  • Раротонга (Кукови Острови) — Јеховини сведоци канат еден човек на состанок во нивната сала

Основни податоци за Кукови Острови

  • Жители: 14.974
  • Јеховини сведоци: 195
  • Собранија: 3
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 77