Префрли се на текстот

Јеховини сведоци

Select language македонски
  • Абиџан (Брегот на Слоновата Коска) — нудење на брошурата Запознај го Бог

Основни податоци за Брегот на Слоновата Коска

  • Жители: 23.865.304
  • Јеховини сведоци: 11.948
  • Собранија: 324
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 1.997