Префрли се на текстот

Јеховини сведоци

Select language македонски
  • Цирих (Швајцарија) — објавување на библиската порака со постери во рака

  • Монтре, Швајцарија — нудење библиска литература близу замокот Шилон

  • Луцерн (Швајцарија) — прикажување библиски видеоклип од jw.org

  • Областа Лаво (Швајцарија) — пренесување на библиската порака

Основни податоци за Швајцарија

  • Жители: 8.420.000
  • Јеховини сведоци: 19.251
  • Собранија: 273
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 437