Префрли се на текстот

Јеховини сведоци

Select language македонски

Основни податоци за Централноафриканска Република

  • Жители: 4.659.000
  • Јеховини сведоци: 2.763
  • Собранија: 53
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 1.686