Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски
  • Монтреал (Канада) — Јеховин сведок нуди Стражарска кула

Основни податоци за Канада

  • Жители: 36.766.975
  • Јеховини сведоци: 115.580
  • Собранија: 1.406
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 318