Префрли се на текстот

Јеховини сведоци

Select language македонски

Основни податоци за Белорусија

  • Жители: 9.495.500
  • Јеховини сведоци: 5.913
  • Собранија: 78
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 1.606