Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски
  • Езерото Нокоуе (Бенин) — му се проповеда на еден рибар

  • Близу Букумбе (Бенин) — понуда на брошурата Добра вест од Бог!

  • Езерото Нокоуе (Бенин) — му се проповеда на еден рибар

  • Близу Букумбе (Бенин) — понуда на брошурата Добра вест од Бог!

Основни податоци за Бенин

  • Жители: 11.458.611
  • Јеховини сведоци: 12.939
  • Собранија: 202
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 886